Апсорбирај знаење, инспирирај генерации!

МИСИЈА

Преку континуирана надградба на наставниот кадар, создадавање на личности кои своите теоретски знаења ќе ги преточат во применливи практични вештини корисни за подобра иднина на целото општество. Примена на високи мултиетнички стандарди кои се основа за средина на свесни, принципиелни, културни и доблесни индивидуи, кои поттикнуваат задоволство кај сите вклучени во воспитно-образовниот процес.

 

ВИЗИЈА

Современ средно-образовен училишен центар од мултиетнички карактер познат и признат во регионот кој нуди образование по европски стандарди, применува најсовремена технологија и остварува соработка со бизнис заедницата и други домашни и меѓународни образовни институции. 

 

 

Линкови

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates