gototopgototop

 

Оваа учебна година во СОУ „Наум Наумовски -Борче вкупно се запишани 302 ученика од кои: 139 во гимназиско образование и 163 во угостителско туристичка струка.

uceniciuniformi


ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 12 гости присутни