gototopgototop

naslovna

На 24.05.2018 година учениците од нашето училиште беа наградени со еднодневна екскурзија во Охрид.

Пред се таа беше организирана за најредовните ученици во месец Април,т.е. учениците што немаа ниту еден изостанок, како и класовите со најмал број изостаноци, а тоа се IIIа од гимназиската струка и IIг од угостителската струка. Учество зедоа и учениците кои беа придружници на гостите од Специјалната олимпијада, како награда за нивното несебично залагање.


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 40 гости присутни