gototopgototop

naslovna

Во рамките на проектот за Мултиетничко образование, се одржаа и Денови на инклузивно образование.

На 11.05.2018 година 47 ученици од 8 и 9 то одделение од подрачните училишта на   ООУ„ Никола Карев“ Крушево, поточно од селата Норово, Јакреново и Саждево го посетија СОУ „ Наум Наумовски-Борче“ заедно со своите наставници. Тие беа гости на Отворениот ден на нашето училиште и се запознаа со нашите активности, како од гимназиската така и од угостителската струка.


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 62 гости присутни