gototopgototop

ivana

На 24.04.2018 година во Струмица се одржа 54 тиот Државен натпревар на Млади истражувачи Народна техника на Македонија. Нашата ученичка од Iа клас Ивана Николоска учествуваше во областа Климатологија со применета метеорологија со проектот насловен „ Применета метеорологија во земјоделството“ под менторство на професорката Снежана Миленковска.

На овој Државен натпревар нашето училиште учествуваше за прв пат во последниве години, но успехот не изостана. Ивана освои II место и сребрен медаљ. Честитки на сите ентузијасти , родителите, менторот за поддршката, како и упорноста на нашата ученичка да учествува на овој значаен натпревар.

medal


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 44 гости присутни