gototopgototop

naslovna

На 11.05.2018 година СОУ„Наум Наумовски- Борче“ Крушево широко ги отвори вратите за деветтооделенците од основните училишта од Прилеп и околните населени места.

Претходните денови учениците беа поканети од тим од наставници од училиштето, а на самиот ден не изненадија со својата бројност  учениците од прилепските училишта „Кире Гаврилоски-Јане“, „ Добре Јованоски“, „Кочо Рацин“, Блаже Конески“, „ Гоце Делчев“, „Рампо Левката“, „ Страшо Пинџур“од Коњари, „Јонче Смугрески“ од Обршани, „Св.Кирил и Методиј“од Бучин, „ Манчу Матак“ од Кривогаштани. Исто така не посетија и учениците од селата Јакреново, Саждево и Норово кои учествуваа во проектот за Инклузивност и Креативност заедно со нашите ученици. Се надеваме дека нашето училиште им остави пријатен впечаток на гостите и дека дел од нив ќе одлучат своето образование да го продолжат кај нас.


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 14 гости присутни