gototopgototop

naslovna

На ден 10.05.2018 година во просториите на нашето училиште, учесниците на проектот „Дева- во чест на новото раѓање “ го пречекаа првороденото бебе во Крушево и му ја подарија касичката со собраните пари.

Бебенцето Василија Димитриоска заедно со својата мајка Евгенија Димитриоска беа наши гости, како и претставникот од Локалната самоуправа на Општина Крушево. Со ова е остварена една од целите на овој проект, поттикнување на наталитетот во Крушево како и хуманоста парично да се помогне на првороденото бебе после 05.01.2018 година, како што е наведено во проектот. 


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 29 гости присутни