gototopgototop

29496607 1640499169369622 132267537969709056 n

На 13 Меѓународен кулинарски фестивал „Бисер мора“ одржан во Супетар (Брач, Р Хрватска) од 21 до 23.03.2018г. учество зедоа и нашите ученици Михаела Здравеска и Филип Стојковски под менторство на професорите Оливера Карева Скола и Љупчо Крстевски. 

Во конкуренција од 32 тимови нашите ученици освоија II место во категорија ЈТ1- школско тимско натпреварување.

Честитки до екипата за постигнатиот успех и благодарност до спонзорите кои го овозможија учеството на овој реномиран фестивал:

1. Хотел „Монтана Палас“, Крушево 

2. Ресторан „Шапе“, Крушево 

3. Пицерија „Скар“, Крушево 

4. Пекара „Елпа“, Крушево 

5. Пекара „Спики“, Крушево

6. „СТ-ИВ-ИМПЕКС“, Крушево 

7. Пицерија „Уно“, Прилеп

8. Феријално одморалиште Претор 

9. Детско одморалиште „Мајски цвет“, Струга


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 17 гости присутни