gototopgototop

naslovna

Денес, 05.03.2018 година во просториите на СОУ „Наум Наумовски- Борче“ Крушево се одржа ликовна работилница со наслов „Цвет, подарок за Денот на жената“.

Гости ни беа учениците од 9 одделение од основните училишта „Кочо Рацин“, „Блаже Конески“, „Климент Охридски“, „Кире Гаврилоски- Јане“, „Рампо Левката“ од Прилеп, „Манчу Матак“ Кривогаштани, „Никола Карев“ Крушево кои заедно со учениците од прва година од нашето училиште ни го разубавија празникот со прекрасните и креативни цртежи.

Почесен гостин беше нашиот бивш колега, аматер во ликовната уметност Перо Начев , кој им презентира на учениците изработки со специлална техника во туш .На крајот после мала закуска им бес доделени Благодарници на училиштата учесници, како и поклон цртежи на присутните жени на работилницата.


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 10 гости присутни