gototopgototop

naslovna-saem

Во периодот од 24.02.2018 - 25.02.2018 година учениците од угостителско- туристичката струка при нашето училиште го посетија Меѓународниот саем за туризам во Белград предводени од нивните професори.

Целта на посетата беше учениците да стекнат знаења за новите трендови и можности во туристичката сфера, размена на искуства и стекнување на нови вештини. После реализираните активности, учениците имаа можност да го посетат центарот на Белград, да запознаат дел од ноќниот живот во овој велеград и да ноќеваат. Следниот ден уживаа во прекрасната панорама на градот, набљудувајќи го од Калемегдан.


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 8 гости присутни