gototopgototop

naslovna

На 16.02.2018год. во просториите на Домот на култура во Битола беше одржан хуманитарен концерт на кој учество зеде хорот при СОУ„Наум Наумовски Борче“ -Крушево.

Средствата од овој концерт се наменети за лекувањето на Иле Илиев кој е тешко болен и му претстои операција на мозокот.  На самиот концерт покрај многубројните културно-уметнички друштва учество зеде и нашиот хор кој се закити со Благодарница за  хуманоста и поддршката .

naslovna

naslovna

naslovna

naslovna

naslovna

naslovna

naslovna

naslovna

naslovna


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 12 гости присутни