gototopgototop

naslovna

Крајот на учебната 2017 година успешно беше означен со Новогодишната забава на учениците во холот на нашето училиште на 29.12.2017 година. Покрај прекрасната музика, главна атракција беа учесниците на Караоке натпреварот, кои со своите весели нумери придонесоа за доброто расположение.

Првото место го освои дуетот Сара Нешкоска и Дамјан Стојчески, втор беше Михајло Коруноски, а трето место дуетот Викторија Најдоска и Марија Петрушеска. Сите учесници меѓу кои беа и Јанис Ѓеоргиев, Христијан Зисов, Анастас Ташески, Анастасија Ѓорчевска, Петар Стефаноски, Бојан Цветкоски, заедно ќе се дружат на следната наградна екскурзија. Голема благодарност и на претставникот од Советот на родители Љупчо Бубаќоски, крушевските кафанџии , продавници, пекари, пиљари, кои  донираа за Новогодишната лотарија. Приходот од лозовите кои беа по симболична цена, беше наменет за хуманитарна помош на еден наш бивш ученик кој го очекува скапа операција во странство. 

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 25 гости присутни