gototopgototop

novagodina

На ден 29.12.2017 година во Домот на култура „Наум Наумовски-  Борче“ се одржа заедничка Новогодишна програма организирана од СОУ „ Наум Наумовски- Борче“, ООУ„ Никола Карев“ и детската градинка „ Гонча Туфа“ од Крушево.

Учениците од угостителската струка под менторство на своите професори учествуваа во подготвувањето на коктелот како и неговото послужување.Учениците од Гимназија ги подготвија продуктите за продажба на Новогодишниот базар, а собраните средства беа наменети за хуманитарни цели. Заедничка соработка сите ученици имаа при изготвување на колачите со порака кои исто така беа изложени на Новогодишниот базар.

Како дел од забавниот дел настапи училишниот хор под раководство на професорот Пеце Христоски со неколку нумери, а потоа Антонио Теља инструментално изведе песни од Тоше Проески спонтано придружен од хорот. Хуморот како неизоставен дел од забавата го подобри расположението со инсерт од „ Солунски Патрдии“ успешно изведен од Христијан Зисов и Анастас Ташески.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 17 гости присутни