gototopgototop

baha2

Учество на конференција за регионална соработка „Дестинацијата како бренд“ која се одржа во регионот на Охридското езеро во периодот 15-18.06.2017 година. Нашите ученици подготвуваа национални јадења за свеченото отворање на Втората меѓународна конференција за регионална соработка на БАХА, за што беа наградени. 

 

baha10

baha11

baha12

baha1

baha3

baha4

baha5

baha6

baha7

baha8

baha9


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 45 гости присутни