gototopgototop

ujp1

СОУ „Наум Наумовски - Борче“ зеде учество на објавениот конкурс од страна на УЈП во рамките на програмата за фискална едукација на младите  на тема „Како ја гледате иднината на земјата „со“ или „без“ плаќање даноци“.

Од вкупно 138 ученици од 43 средни училишта кои зедоа уучество нашата Сара Божиновска ученик од четврта година го освои второто место со нејзиниот креативен цртеж. 

ujp2

ujp3

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 25 гости присутни