gototopgototop

teatar1

СОУ „Наум Наумовски - Борче“ од Крушево ги награди учениците без изостаноци на крајот од првото полугодие во учебната 2014/15 година со посета на Македонски Народен Театар во Скопје на 21.03.2015 година. Учениците ја проследија театарската претстава „Вечна куќа“ од Јордан Плевнеш, во режија на Дејан Пројковски.

Наградени беа учениците:

од прва година: Викторија Најдоска, Сашо Дамчески и Александар Ѓорѓиев

од втора година: Ангела Најдоска, Драгана Ѓорѓиоска и Кристина Илијоска

од трета година:  Марија Колароска и Марија Наумоска

од четврта година: Мартина Белеска, Елена Атанасоска, Благородна Павлоска, Ташули Талески и Емилија Андрееска.

teatar2

teatar3

teatar4

teatar5

teatar6

teatar7

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 33 гости присутни