gototopgototop

ЕКСТЕРНИ ПРЕДМЕТИ ОД ДРЖАВНА МАТУРА

-Македонски јазик и литература  се полага на 08  јуни  2013 г. во 10 часот.

-Англиски јазик и Математика се полага на 11 јуни 2013 г. во 10 часот.

ЗАВРШЕН ИСПИТ ХТТ И ГОТВАЧИ

-Македонски јазик се полага на 12 јуни 2013 г. во 9 часот.

ПРАКТИЧНИОТ И УСТЕН ИСПИТ ПО ГОТВАРСТВО ЌЕ СЕ ПОЛАГА ПО ПОСЕБЕН РАСПОРЕД

ЗА ВОНРЕДНИТЕ УЧЕНИЦИ

Проектната задача по хотелско и агенциско работење да ја изработат до 12 јуни 2013, и да ја донесат на консултации кој предметниот наставник.

30.05.2013 гoдина. Од Училишната матурска комисија.

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 34 гости присутни