gototopgototop

naslovna

По повод Денот на шегата 1 април, СОУ „Наум Наумовски- Борче“ во соработка со Општина Крушево, организира маскенбал на ден 02.04.2018 година.

Плоштадот „Никола Мартиноски“ вриеше од шареноликите маски на дечињата од градинката „Гонча Туфа“ , Дневниот центар за деца со посебни потреби, учениците од ООУ „Никола Карев“ , СОУ „Наум Наумовски- Борче“ , како и гостите од ОУ „Манчу Матак“ од Кривогаштани. Најдобрите маски беа наградени од угостителските дуќани, кои беа спонзори на оваа манифестација.


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ: