gototopgototop

vebstrana

На јавниот повик од Министерството за образование и наука за избор на „Најдобра училишна веб страница“ за учебната 2014/2015, учествуваше ученикот Благоја Наумоски Гули, од четврта година, под менторство на Радмила Соколовска Кочовска. Во категоријата за средните училишта, каде од 10 пријавени средни училишта, влеговме во потесниот круг од 3 училишта и освоивме сертификат за изразена креативност.