gototopgototop

Крушево е еден од ретките градови во Македонија каде продолжува традиционално да се прославува празникот Лазаре или Лазарева сабота, т.е. Саботата пред Велигден.

kopche-za-nazad

 


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 48 гости присутни