gototopgototop

Во периодот од 12.06.2013 до 16.06.2013 нашето училиште  учествуваше на натпреварот Утрена звезда во Албена, Бугарија во категоријата Музички групи. 

kopche-za-nazad

 


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 40 гости присутни