gototopgototop

СОУ „Наум Наумовски – Борче" Крушево, по повод 16.09 – „Меѓународен ден за заштита на озонската обвивка", одржа трибина на тема „Неговото височество- озонот".

kopche-za-nazad

 


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 40 гости присутни