gototopgototop

Денес , 23.09.2013 - Денот без автомобили, беше најеколошки одбележан во нашето училиште. Учениците водени од мотото: „ Автомобил? - Не , вака е подобро!" го започнаа својот марш од влезот на Крушево, па се до месноста Гумење.

kopche-za-nazad

 


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 42 гости присутни