gototopgototop

Во периодот од 03.11.2013 до 01.12.2013,  нашето училиште беше гостин на средното училиште „Grm Novo Mesto- Center Biotehnike in Turizma“, Севно,  Словенија.

kopche-za-nazad

 


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 47 гости присутни