gototopgototop

Учениците на СОУ „ Наум Наумовски- Борче“ со своето учество на  X Меѓународен фестивал „ Утрина звезда“ во Банско, Република Бугарија уште еднаш го покажаа својот квалитет и ни донесоа вредни награди. 

kopche-za-nazad

 


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 45 гости присутни