gototopgototop

Под мотото „ Плати данок денес, за да бидеш среќен утре!“ е победничкиот цртеж на нашите ученички: Сара Божиноска, Фани Ангелеска и Драгана Прешеска под менторство на професорот по ликовна уметност Емил Солески, во кампањата на УЈП  „ Каква би била иднината на земјата од плаќање на даноците“.

kopche-za-nazad

 


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 50 гости присутни