gototopgototop

'Одбележувањето на патрониот празник на нашето училиште СОУ „Наум Наумовски- Борче" започна на 26.09.2013 со државниот натпревар за средни училишта од угостителско туристичката струка кој се одржа во категориите готварство и туристичка дестинација.

-

kopche-za-nazad

 


НАЈНОВИ ОБЈАВИ:
ПОСТАРИ ОБЈАВИ:

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 64 гости присутни