gototopgototop

Со овие празнични  зборови учениците при СОУ „ Наум Наумовски- Борче“ Крушево ја започнаа програмата која ја подготвија за одбележување на големиот христијански празник Дева, кој единствено во овој вид се одбележува во Македонија, а можеби и пошироко на Балканот.

kopche-za-nazad

 

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 44 гости присутни