gototopgototop

Обука за струка Келнер - Гастроном организирана во соработна со Агенцијата за вработување на Р. Македонија

Доделување сертификати после завршена обука

kopche-za-nazad

 

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 42 гости присутни