Апсорбирај знаење, инспирирај генерации!

СОУ „Наум Наумовски - Борче“ Крушево на 25.03.2015 година организира посета на училиштето и Спомен куќата на Тодор Проески за учениците од завршните одделенија од ОУ „Манчу Матак“ од Кривогаштани и ОУ „Јонче Смугрески“ од Обршани со цел запознавање на нашето училиште и со можностите за образование во истото. 

Галерија - Промоција на училиштето 2015

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it

Линкови

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates