Апсорбирај знаење, инспирирај генерации!

Уште еден нов проект на СОУ „Наум Наумовски - Борче“, Подобрување на професионалните компетенции на наставниците и постигањата на учениците во стручните училишта преку воспоставување на нов концепт за дигитално учење (Концепт Е-училиште) финансиран од страна на ETF – Europiаn training foundation која го избра како еден од 7-те во конкуренција на 47 проекти, а единствен во Македонија (види овде).

Во реализација на овој проект наши партнер училишта се СОУ„Ристе Ристески - Ричко“ и СОУ „Ѓорче Петров“ од Прилеп. Прва фаза од проктот - се обучуваат по 5 наставници од секое од трите училишта. Втора фаза од проектот – обучените наставници ќе извршат дисеминација на останатите наставници во своите училишта.

Галерија Концепт е-училиште

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it

Линкови

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates