gototopgototop

naslovna

Сo пoддршкa нa ФИOМ, oд февруaри дo мaј гoдинaвa вo СOУ „Наум Наумовски- Борче“, ќе се реaлизирa прoектoт Инклузивнoст + Креaтивнoст = згoлемен интерес зa упис вo среднo oбрaзoвaние.

Повеќе...

20180315 111857

На 15.03.2018 година во 11:00 часот, во просториите на СОУ„ Наум Наумовски- Борче“ се одржа Меѓународниот натпревар „Кенгур“. Учество зедоа ученици од I, II и III година. Им посакуваме многу успех на сите полиња.

Повеќе...

naslovna

На 17.02.2018г. ученици од СОУ„Наум Наумовски - Борче“ учествуваа во работилница за 3Д моделирање, анимација и 3Д печатење спонзорирана од M3DS Академија за 3D и Game Design со организација и логистика од тимот на iNovum невладина организација за развој на ИТ Технологијата во РМ. 

Повеќе...

Повеќе Артикли...

banersoknigi

Точно време

Огласна табла

krusevo

Пребарување

РАСПОРЕД НА НАСТАВА


logoMON

АНКЕТА

Дали ви се допаѓа новиот дизајн на сајтот
 

Моментални Посетители

Има 29 гости присутни