Апсорбирај знаење, инспирирај генерации!

Учество на конференција за регионална соработка „Дестинацијата како бренд“ која се одржа во регионот на Охридското езеро во периодот 15-18.06.2017 година.

Нашите ученици подготвуваа национални јадења за свеченото отворање на Втората меѓународна конференција за регионална соработка на БАХА, за што беа наградени. 

Галерија Втора меѓународна конференција на БАХА 2017

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it

Линкови

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates