Апсорбирај знаење, инспирирај генерации!

Во периодот од 07 - 10.04.2016 година, во Супетар, остров Брач, Хрватска, се одржа 11 Меѓународен кулинарски фестивал „Бисер мора“. Во конкуренција од 14 средни угостителски училишта од Супетар, Трогир, Будва, Љубљана, Шибеник, Загреб, Котор, Сплит, Марибор и Гевгелија, нашите ученици Ице Дамчески, Денис Велјаноски и Бојан Стојчески, под менторство на професорката Оливера Карева Скола, освоија бронзен медал. Учениците се натпреваруваа во категорија ЈТ1 - школско тимско натпреварување. ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ на нашите спонзори:

 • хотел Монтана Палас, Крушево
 • ресторан Александрија, Прилеп
 • пицерија Скар, Крушево
 • кафе бар Олд Скул, Крушево
 • пицерија Рома, Крушево
 • бурекџилница Калимеро, Крушево
 • ресторан Крушевска одаја, Крушево
 • гостилница Етно скала, Крушево
 • кафе бар Лион, Крушево
 • пица Алла Игор, Крушево
 • пекара Елпа, Крушево
 • локум Балкан, Крушево

Галерија "Biser mora"

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it

Линкови

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates