Апсорбирај знаење, инспирирај генерации!

СОУ „Наум Наумовски - Борче“ од Крушево ги награди учениците без изостаноци на крајот од првото полугодие во учебната 2014/15 година со посета на Македонски Народен Театар во Скопје на 21.03.2015 година. Учениците ја проследија театарската претстава „Вечна куќа“ од Јордан Плевнеш, во режија на Дејан Пројковски. Наградени беа учениците:

од прва година: Викторија Најдоска, Сашо Дамчески и Александар Ѓорѓиев

од втора година: Ангела Најдоска, Драгана Ѓорѓиоска и Кристина Илијоска

од трета година:  Марија Колароска и Марија Наумоска

од четврта година: Мартина Белеска, Елена Атанасоска, Благородна Павлоска, Ташули Талески и Емилија Андрееска.

Галерија - Ученици без изостаноци 2014/15

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it

Линкови

BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates